SteelSeries Yeni Kablosuz Oyuncu Kulaklıkları Arctis 7+ ve Arctis 7P+’yı Tanıttı

Görsel 3: SteelSeries Yeni Kablosuz Oyuncu Kulaklıkları Arctis 7+ ve Arctis 7P+’yı Tanıttı - Bülten - Oyun Dijital

Oyun ve espor çevre birimleri dünya lideri SteelSeries, bugün Arctis 7+ ve Arctis 7P+ kablosuz oyuncu kulaklıklarının çıkışını duyurdu.  Arctis serisinin en yeni üyeleri, SteelSeries Arctis’in ödüllü tasarım ve mirası üzerine inşa edilmiş ve yeni nesil konsol ve PC oyunu için çığır açan teknolojisini daha ileri taşıyor.

Fanları konuştu, SteelSeries onları dinledi. Arctis 7+ ve Arctis 7P+, 30+ saat pil ömrü, 15 dakikada 3 saatlik oyun performansı sunan hızlı şarj özelliği, oyundayken kulaklığı şarj edebilmeyi sağlayan USB-C bağlantısı ve SteelSeries’in imza serisi Arctis ses kalitesi de dahil olmak üzere oyuncuların istediği yepyeni özellikler sunuyor.

İşte, SteelSeries Arctis 7+ ve Arctis 7P+’ın Özellikleri

Arctis 7+ ve Arctis 7P+ kablosuz kulaklıkları ile birlikte SteelSeries, PC için ChatMix, 7.1 Sanal Çevresel Ses ve 2022’de resmi olarak piyasaya sürülecek ek özellikler sağlayan güçlü ses özelleştirmesi için yepyeni bir ses yazılımı olan Sonar’ın ön sürümünü de tanıtıyor. Sonar, oyuncuların YouTube ve Gfycat, Discord, Reddit, Twitter, Facebook ve daha birçok platformda arkadaşlarıyla oyunun önemli anlarının video kliplerini çekme, düzenleme ve paylaşım yapmalarını sağlayan ücretsiz uygulama Moments’ın ve SteelSeries’in ödüllü fare, klavye ve kulaklık serilerine güç sağlayan SteelSeries Engine’in de bulunduğu SteelSeries GG yazılım ekosistemine dahil oluyor.

Yeni SteelSeries Arctis 7+ Wireless, Arctis 7P+ ve Sonar hakkında daha ayrıntılı bilgilere SteelSeries’in resmi web sitesi üzerinden erişilebilir.

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Ücretsiz Oyun Haberleri ve Espor Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version