Xbox’a 60’dan Fazla İndie Oyun Geliyor

Görsel 1: Xbox'a 60'dan Fazla İndie Oyun Geliyor - Oyun Haberleri - Oyun Dijital

Dün gerçekleşen ID@Xbox Twitchgaming canlı yayınında, Microsoft 60’dan fazla bağımsız oyunun Xbox konsollarına geleceğini duyurdu.

Microsoft aynı zamanda bu oyunların arasından 20 tanesinin ilk gün itibariyle Xbox Game Pass’e dahil olacağını açıkladı. Canlı yayın boyunca Microsoft’un tanınan geliştiricilerinden röportajlar, yeni duyurular ve tabi ki de yeni oynanış videoları ve fragmanlar gösterildi.

Ayrıca canlı yayın sırasında, ID@Xbox direktörü Chris Charla, bağımsız geliştiricilerin desteklenmesi programı başlangıcından bu yana geliştiricilerin 2 milyar dolardan fazla kazandıları ve indie programı aracılığıyla 2.000’den fazla oyunun piyasaya sürüldüğünü açıkladı.

İşte, ID@Xbox Twitchgaming yayınından öne çıkan bağımsız oyunlar:

Yayımlandığı ilk gün Xbox Game Pass’de bulunacak 20 den fazla oyun arasında Art of Rally, Astria Ascending, Backbone, Edge of Eternity, Hello Neighbor 2, Library of Ruina, ve Omno de bulunuyor.

İşte, çıktığı gibi Xbox Game Pass’e eklenecek oyunların listesi:

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Oyun Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version