Xbox Game Pass’e 15 Yeni Oyun Geliyor

[lwptoc]

Bu ay Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunlar açıklandı. Microsoft, geçen hafta kütüphaneye eklenen 9 oyunu açıklamıştı ve bugün daha fazla oyun açıklandı.

Xbox Game Pass Kütüphanesi her ay gelişmeye devam ediyor, oyun deneyimini arttırmak için yeni gelenler oyunlara yer açmak için eski oyunlar kütüphaneden kaldırılıyor. Oyun fiyatları düşünüldüğünde Xbox Game Pass hizmeti, oyuncuların ek bir ücret ödemeden bazı oyunların çıkış yaptığı ilk gün de dahil olmak üzere yeni oyunları oynama şansına sahip olmasına olanak tanıyor.

Xbox Game Pass Haziran 2021’de yapılan değişiklikler

Kütüphaneye eklenenler

Bu ayın başlarında açıklanan oyunları kaçırdıysanız:

Bu ay eklenen diğer oyunlar

DLC ve Oyun Güncellemeleri

Kütüphaneden çıkarılanlar – 31 Mayıs

Henüz Xbox Game Pass aboneliğine sahip olmayanların bilmesi gereken birkaç şey var. Abonelik, oyunculara ilk tanıtıldığından beri katlanarak büyüyen bir fırsat sunuyor ve değeri son derece gelişti. Standart Xbox Game Pass ve Game Pass Ultimate adında seçim yapabileceğiniz iki seçenek bulunuyor. Standart Xbox Game Pass aboneliği 29.99₺ iken, Ultimate sürümü 44.99₺ ve aylık 29.99₺ değerindeki Xbox Live Gold dahil. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine EA Play ve Bethesda oyunları‘da dahil.

Bazı büyük oyunların fiyatlarının 70$’a ulaştığı göz önüne alındığında, Xbox Game Pass hizmeti oyuncular için bulunmaz bir nimet.

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Ücretsiz Oyun Haberleri ve Espor Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Bu ayki yeni Xbox Game Pass oyunları hakkında düşüncelerin neler? Bundan sonra ne ekleneceğini umuyorsun? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version