VALORANT Delipop Koleksiyonu Yeni Silahlar, Yeni Varyantlar ve Balta ile 2.0 Olarak Geri Dönüyor

Görsel 1: VALORANT Delipop Koleksiyonu Yeni Silahlar, Yeni Varyantlar ve Balta ile 2.0 Olarak Geri Dönüyor - Oyun Haberleri - Oyun Dijital

4. Şubat günü oyuncuların en sevdiği Valorant koleksiyonlardan birisi olan Delipop serisi, yeni silah ve baltası ile birlikte 2.0 olarak vitrine gelecek.

Cyberpunk temasını ve neon ışıklarını seviyorsanız, bu koleksiyon sizin için biçilmiş bir kaftan olacak. Delipop koleksiyonu Ağustos 2020’de ilk kez yayınlandığında, çoğu oyuncu sete bayıldı, bu nedenle Riot Games’in Delipop koleksiyonunu genişletmek istemesi hiç şaşırtıcı değil. Ve hayranların ilk tepkilerine bakılırsa, bu yeni Delipop 2.0 görünümlerini de beğendiler gibi görünüyor.

Delipop 2.0, 1.0 ile aynı varyantları sunacak ve güncellemede koleksiyonda beş yeni skin bulunuyor:

Tüm Delipop 2.0 Paketi’nin fiyatı 8700VP ve setin yeni yama ile birlikte 4 Şubat da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Delipop 2.0 dış görünümleri, aşağıda izleyebileceğiniz geliştiricilerle yapılan bir röportajla birlikte yeni HITSCAN videosunda özel olarak ortaya çıktı.

Yenilenen Delipop Koleksiyonunu almayı düşünüyor musunuz?

Dilerseniz genişletilen koleksiyonun yeni skinlerine bir göz atalım.

Delipop 2.0 Phantom

Delipop 2.0 Vandal

Delipop 2.0 Operator

Delipop 2.0 Balta

 

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, Sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Oyun Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Exit mobile version