VALORANT 2.03 Yama Notları ve Değişimler

Görsel 1: VALORANT 2.03 Yama Notları ve Değişimler - Oyun Haberleri - Oyun Dijital
[lwptoc skipHeadingText=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR|Dota, Netflix Anime Dizisi Haline Geliyor|Xbox Game Pass’e Şubat’ta Eklenen ve Çıkarılan Oyunlar”]

Valorant’ın son 2.03 yaması ile ana karakterlerinizi seçmekte zorlanabilirsiniz. Bu sefer dengeleme adı altında 1v1 senaryolarında mükemmel olan iki düellocu olan yeni gelen Yoru ve Reyna etkiletiyor. Yoru’nun X yeteneği tüm takıma yardımcı olabilecek bazı ek özellikler kazanırken, aynı zamanda en eğlenceli kullanımlarından birisi olan vücut engellemeyi’de kaybediyor.

Valorant 2.03 ile gelen ajan değişiklikleri

Yoru

Çat Kapı (E)

Boyutlararası Geçiş (X)

Reyna

Phoenix ve Brimstone

Yoru’nun X yeteneğini kullanırken gördüğü düşman konumlarını otomatik olarak paylaşarak daha güçlü hale getirilmiş gözüküyor ancak vücudu ile düşmanların hareketini engelleyemeyecek artık.

Reyna’nın yeniden değerlendirilmiş hali de en az Yoru’ya gelen yenilikler kadar tartışılacak. Ruh küresi emme yeteneklerinin maksimum kapasitesini değiştiriyor ve fiyatını arttırıyor. Karakteri zaten öldürdük bari gömmeyelim diyen Riot Nerf ekibi, öldürmeniz çalındığı zaman düşmana 3 saniye içinde hasar vurduysanız ruh küresi artık alınabiliyor.

Bu yapılan değişiklikler kesinlikle Reyna’nın 1v4 senaryosundan rahatlıkla çıkabilme veya tersine çevirebilme potansiyelini kısıtlayacak.

Ayrıca Yama 2.03, çoğunlukla Valorant’ın az kullanılan silahlarına odaklanan birkaç değişiklik getiriyor.

Valorant 2.03 ile gelen silah değişiklikleri

Marshal

Stinger

Frenzy

Exit mobile version