Two Point Hospital Sistem Gereksinimleri

Görsel 1: Two Point Hospital Sistem Gereksinimleri - Sistem Gereksinimleri - Oyun Dijital

Prime Gaming’in Ocak 2022 ayında verdiği oyunlardan biri olan Two Point Hospital oyununun sistem gereksinimlerini sizler için derledik.

30 Ağustos 2018’de piyasaya sürülen Two Point Hospital bir yönetim-simülasyon oyunu. Adındanda anlaşılabileceği üzere bir hastahaneyi yönettiğimiz bu oyunda görev odaklı çeşitli senaryolar veya tamamiyle serbest bir sandbox modunu oynayabiliyorsunuz.

Steam üzerinde 19.583 değerlendirme ile “Çok Olumlu” notu almayı başarmış olan bu simülasyon oyununun sistem gereksinimlerine gelin hep birlikte bakalım.

Two Point Hospital – Çıkış Fragmanı

Two Point Hospital Sistem Gereksinimleri

Two Point Hospital Minimum Sistem Gereksinimleri

Two Point Hospital Önerilen Sistem Gereksinimleri

Two Point Hospital’ı Ocak 2022 ayı boyunca Prime Gaming üyeliğiniz ile birlikte Amazon Games hesabınıza buradan ekleyebilirsiniz. Amazon Games istemcisini buradan indirebilirsiniz. Two Point Hospital sistem gereksinimleri hakkında bilmeniz gereken her şey bu kadar, keyifli oyunlar dileriz.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version