The Forest Sistem Gereksinimleri

The Forest Sistem Gereksinimleri

Endnight Games tarafından geliştirilen ve Mayıs 2014 tarihinde piyasaya sürülen The Forest, oyuncuların Eric LeBlanc’i canlandırdığı, bir uçak kazasından sonra kaçırılan oğlu Timmy’yi bulmaya çalıştığı ve tüm bunları yaparken de ormanlık alanın sık olduğu bir adada hayatta kalmak için mutant bir kabileyle mücadele ettiği bir hayatta kalma oyunudur.

Gündüzleri barınak ve tuzak inşa ettiğiniz ve geceleri ise mutantlara karşı kendinizi savunmaya çalıştığınız The Forest’ta, ormanın derinliklerine doğru ilerledikçe daha güçlü mutantlar ile karşılaşabilir ve hayatta kalmanızda yardımcı olacak bazı eşyalar bulabilirsiniz.

Eğer sisteminizin The Forest oynamaya uygun olup olmadığı hakkında kafanızda bir soru işareti varsa, The Forest sistem gereksinimleri hemen aşağıda!

The Forest Sistem Gereksinimleri

The Forest Minimum Sistem Gereksinimleri

The Forest Önerilen Sistem Gereksinimleri

Eğer oyunu daha önce duymadıysanız, aşağıdaki The Forest oynanış fragmanını izleyerek bazı mekanikler ve diğer şeyler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

The Forest sistem gereksinimleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi içeriğimizde sizler için derledik.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version