The Division 2, 5. Yıl İçeriği Açıklandı

Görsel 1: The Division 2, 5. Yıl İçeriği Açıklandı - Oyun Haberleri - Oyun Dijital

The Division 2, 2023 yılına kadar yeni özellik ve içerik güncellemeleri alacak. Yol haritası, yeni teçhizat, silahlar ve iki giysi etkinliğinin yanı sıra yeni bir Manhunt’ın ağustos ayında başlamasını bekliyoruz. Ağustos ayında ayrıca yeni efsanevi zorluk kaleleri oyunda kendisini gösterecek.

Bilmeyenler için; Manhunt, sizi beş haydut ajanı avlamakla görevlendiren oyun içi bir etkinliğin adı. Manhunt yenilenmiş haliyle Sezon 11’de yerini alacak. Ayrıca yeni oyun modu, yeni teçhizat, silahlar ve iki giysi etkinliğinin yanı sıra çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleri The Division 2’ye eklenecek.

The Division 2 Yol Haritası

Gelecek yılın içeriği için Ubisoft, geliştirici Massive’in yanı sıra Ubisoft Bükreş, Toronto ve Şanghay’dan operatörlerini getiriyor, ancak gelecek yıldan ne bekleyebileceğimiz veya yeni oyun modu ve Manhunt hakkında daha fazla ayrıntı hakkında herhangi bir bilgi yok. Elimizdeki tek bilgiler yukarıda yer alan yol haritası.

Ayrıca bu yol haritasında alt kısımda yer alan Heartland DLC’si önümüzdeki ay veya öncesinde testlerden geçecek ve 5. yıl içerisinde oyuna eklenecek. Ubisoft’un yol haritasına göre The Division mobil platformunda da yer alacak. Yakın zamanda duyurulup daha detaylı bilgiler elde etmeyi bekliyoruz.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version