The Boys, Warzone ve Modern Warfare 2’ye Geliyor

The Boys

The Boys son yılların popülerleşen internet dizilerinden birisi. Klasik süper kahraman dizi/filmlerine göre burada işler biraz daha farklı. Süper kahramanlarımız birer iyilik meleği değil hepsi birer suçlu, Starlight hariç. Dizi, güçlerini engelleyen diğer süper kahramanlara karşı savaşan The Boys isimli ekibi konu alıyor.

Dizide yer alan Homelander, Black Noir ve Starlight oynanabilir operatör olarak oyuna eklenecek. Özel silah kaplamaları, süper kahramanların özel güçleri ve The Boys temalı içerikler Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare 2’ye gelecek.

The Boys takımıyla tanışalım: Homelander.

Black Noir

Starlight

The Boys operatörleriyle beraber özel güçler, Warzone’da etkinlik süresince Temp V adı verilen yeni bir alan yükseltmesi içinde var. Tıpkı dizide olduğu gibi, Temp V’yı bulup onu kullanan oyunculara dört rastgele süper güçten birini veriyor:

Homelander, Black Noir ve Starlight, Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare 2 çok oyunculu modlarında operatör olarak kullanılabilirken, Temp V alan yükseltmesi yalnızca Warzone ve DMZ’de kullanılabilir.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version