Suicide Squad Kill the Justice League Sistem Gereksinimleri

Görsel 2: Suicide Squad Kill the Justice League Sistem Gereksinimleri - Sistem Gereksinimleri - Oyun Dijital

Batman: Arkham serisinin yapımcısı Rocksteady Studios tarafından geliştirilen üçüncü şahıs bakış açılı bir aksiyon nişancı oyunu olan Suicide Squad Kill the Justice League sistem gereksinimleri Twitter’da duyuruldu.

Amanda Waller’ın Görev Gücü X ekibine katılın ve Adalet Birliği’ni öldürmek üzere bir intihar görevine çıkın. Brainiac tarafından istila edilmiş Metropolis’te, şehrin bir zamanlar koruyucuları olan kahramanlarla yüzleşmeye hazır olun.

Her bir karakterin kendine özgü yeteneklerini kullanarak, savaştan perişan hâle gelmiş Metropolis’te özgürce dolaşırken, etrafı keşfederken ve kahramanlarla savaşırken unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız. Farklı farklı oynanış stillerini deneyerek kendi tarzınızı yaratarak düşmanlarınızı alt edin. Bu intihar görevinde tek başınıza olabileceğiniz gibi, dilerseniz de dört kişiye kadar çevrim içi oynayabilirsiniz.

Oyun çıktıktan sonra oyuncular, sürekli değişen bir Metropolis, yeni oynanabilir kötüler, çevreler, silahlar, oyun içi etkinlikleri ve daha fazlasıyla karşılaşacak. Hepsi de ana oyuna dâhil.

Suicide Squad Kill the Justice League Sistem Gereksinimleri

Suicide Squad Kill the Justice League Minimum Sistem Gereksinimleri

Suicide Squad Kill the Justice League Önerilen Sistem Gereksinimleri

Suicide Squad Kill the Justice League Ultra Sistem Gereksinimleri

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version