Sons of The Forest Molotof Kokteyli Nasıl Yapılır

Görsel 3: Sons of The Forest Molotof Kokteyli Nasıl Yapılır - Rehber - Oyun Dijital

Sons of The Forest’ta tehlikeli düşmanlarla savaşmanın çeşitli yolları bulunuyor. Bu yollardan en “ateşli” ve zevkli olanı Molotof Kokteyli olabilir. İşte, Sons of the Forest’ta Molotof Kokteyli yapmanıza yardımcı olacak rehberimiz.

Sons of The Forest Molotof Kokteyli Nasıl Yapılır

Sons of the Forest’ta Molotof Kokteyli yapmak için şu eşyalara ihtiyacınız olacak:

Her iki öğeye de sahip olduğunuzda, “I” tuşuna basarak envanterinizi açın. Votka şişesine (arayüzün sol üst kısmı) ve kumaş parçasına (sol alt kısımı) sağ tıklayın. Ardından farenizle dişli simgesine sağ tık basın ve basılı tutun. Bu işlem sonucunda Sons of The Forest’ta molotof kokteyli üretmiş olacaksınız.

Eşyayı kuşanmak için üzerine sol tıklayın, ardından “L” tuşuna basarak çakmağınızı çıkarın. Ateşlemek için ekranda çıkan tuş kombinasyonunu uygulayın ve ardından fırlatın. Bu, küçük bir alanda ateşli bir patlamaya neden olacak ve isabet alan tüm düşmanları yakacaktır.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version