Sonic Mania Sistem Gereksinimleri

2017’de Sega tarafından bir platform oyunu olarak yayınlanan Sonic Mania, Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One ve Windows gibi neredeyse tüm platformlardan erişilebilen bir oyun. Oyun, Sonic the Hedgehog serisinin 25. yıl dönümüne özel olarak Christian Whitehead’in direktörlüğünde Retro Engine kullanılarak tasarlandı ve piyasaya sunuldu. Nitekim oyun piyasasına sunulmasıyla sevenler tarafından son 15 yılın en iyi Sonic oyunu seçilmesi de çok uzun sürmedi. Bir yıl içerisinde bir milyondan fazla satan Sonic Mania’nın, Temmuz 2018’de Sonic Mania Plus adında geliştirilmiş bir sürümü de oyuncuların beğenisine sunuldu.

Peki oyuncuların Sonic Mania’ya erişebilmesi için nasıl bir sisteme sahip olmaları gerek? Sonic Mania sistem gereksinimleri neler?

İşte Sonic Mania sistem gereksinimleri;

Minimum Gereksinimler

Tavsiye Edilen Sistem Özellikleri

İşte Sonic Mania sistem gereksinimleri bu şekilde.

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Ücretsiz Oyun Haberleri ve Espor Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version