Horizon: Zero Dawn, Subnautica ve Daha Fazlası Yakında PlayStation’da Ücretsiz Olacak

Horizon: Zero Dawn, Subnautica ve Daha Fazlası Yakında PlayStation'da Ücretsiz Olacak

Geçtiğimiz ay Sony, “Play at Home” girişiminin geri döndüğünü ve dünyanın dört bir yanındaki PlayStation oyuncularına evde kalmalarını ve güvende kalmalarını teşvik etmek için bir dizi ücretsiz oyun sağlayacağını duyurdu. Geçen ay ortaya çıkan en büyük haber, Imsomniac’s Ratchet & Clank‘ın Mart ayında herkes için ücretsiz olacak olmasıydı. Bu arada, oyunu henüz almadıysanız, ayın sonuna kadar alma şansınız devam ediyor.

PlayStation blogunda yayınlanan duyuruda, daha fazla haber ve daha fazla ücretsiz oyunun yolda olduğunu ve yalan söylemediklerini ifade ettiler. Bugün, Play at Home’un bir parçası olan yeni ücretsiz oyunlar ve bunları indirmeye ne zaman başlayabileceğiniz hakkında ayrıntılı bilgi vereceğiz. Öncelikle, ücretsiz olacak 10 oyunun tam listesini aşağıda bulabilirsiniz.

İşte, Play At Home ile ücretsiz olarak PlayStation oyunları:

Bu liste PlayStation sahipleri oldukça şaşırtıcı olacak gibi gözüküyor. Horizon: Zero Dawn hariç dokuz oyun, 25 Mart‘tan itibaren PlayStation Store’da ücretsiz olacak. Listedeki en büyük oyunlar Abzu, Subnautica ve tabii ki Horizon: Zero Dawn. Ayrıca Horizon: Zero Dawn tüm DLC’leri ile birlikte ücretsiz olacak. Horizon: Zero Dawn, 19 Nisan’dan itibaren ücretsiz olarak indirilebilecek ve 14 Mayıs’a kadar ücretsiz kalacak.

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Oyun Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Sizce, bu oyunlar yeterli mi? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version