Pathfinder Kingmaker Sistem Gereksinimleri

Görsel 1: Pathfinder Kingmaker Sistem Gereksinimleri - Sistem Gereksinimleri - Oyun Dijital

Epic Games’in 24 Aralık günü ücretsiz olarak dağıttığı sürpriz oyunu Pathfinder Kingmaker Enhanced Plus Edition oldu. Gelin bu oyunun sistem gereksinimlerine hep birlikte bakalım.

25 Eylül 2018 tarihinde piyasaya çıkan Pathfinder Kingmaker Enhanced Plus Edition grup tabanlı izometrik bir rol yapma oyunu. Pathfinder evreninin ilk izometrik oyunu olan bu oyun Baldur’s Gate, Fallout 1 – 2 ve Arcanum gibi oyunlardan esinlenerek yapılmış.

Stolen Lands’i keşfedip farklı bölgeleri fethederek krallığınıza kattığınız bu oyun izometrik RPG türünü seven oyunculara oldukça hitap ediyor gibi duruyor. Oyununun Steam sayfasına baktığımızda 20.298 değerlendirme ile “Çoğunlukla Olumlu” notu almış durumda.

Pathfinder Kingmaker Sistem Gereksinimleri

Pathfinder Kingmaker Minimum Sistem Gereksinimleri

Pathfinder Kingmaker Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunu buraya tıklayarak 25 Haziran 2021 saat 19.00‘a kadar Epic Games hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition oyunu oldukça düşük sistem gereksinimlerine sahip, çoğu bilgisayarda rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunun sistem gereksinimleri hakkında bilmeniz gereken her şey bu kadar.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version