Optimus Prime Fortnite’a Geliyor

Optimus Prime Fortnite

Daha önce Fortnite ile ilgili doğrulanmış birden fazla sızıntı yapan HYPEX, Optimus Prime’ın Fortnite’a geleceğini iddia etti. Eğer iddia doğruysa; Optimus Prime, Fortnite’a 9 Haziran 2023 tarihinde güncellemeyle oyuna eklenecek.

Sızıntılarda, Optimus Prime ya da diğer güncellemelere dair çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Sadece elimizde yükleme ekranından ve karakterlere ait ekran görüntüleri yer alıyor.

Transformers iş birliği sonucunda Optimus Prime Fortnite’a eklenecek.

HYPEX tarafından yapılan sızıntıya göre; yeni sezon tropikal temalı olacak, Optimus Prime, Meowscles ve Mechanic kostümü oyuna eklenecek. HYPEX’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Fortnite Bölüm 4 Sezon 3 ile yapılacak değişiklikler şu şekilde:

Şu anda Epic Games tarafından Fortnite Bölüm 4 Sezon 3’ün ne zaman çıkacağı duyurulmadı ancak süreç önceden olduğu gibi işlerse, şu anki sezonun 9 Haziran tarihinde biteceğini söyleyebiliriz.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version