Minecraft 1.19 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Minecraft 1.19

Piyasaya sürüldüğünden beri gelen düzenli güncellemeler sayesinde Minecraft, büyük oyuncu tabanını ve popülerliğini korumayı başardı. Bir sonraki ve en yeni güncellemesi olan “The Wild Update” için nihayet bir çıkış tarihi verildi ve düşünülenden daha erken oyuncularla kavuşacak gibi görünüyor.

Minecraft 1.19 sürümü ne zaman çıkacak?

Minecraft’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan bir açıklamayla Minecraft 1.19 çıkış tarihi netleşti. Yeni moblar, bloklar, biyomlar ve çok daha fazlasını beraberinde getirecek olan The Wild Update güncellemesi, 7 Haziran 2022 tarihinde oyuncularla buluşacak.

Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox, PlayStation ve Windows da dahil olmak üzere tüm platformlarda aynı anda çıkışını gerçekleştirecek güncelleme, beraberinde birçok yeniliği getiriyor.

Minecraft 1.19 sürümüyle oyuna neler eklenecek?

Minecraft’ın en yeni güncellemesi The Wild Update ile birlikte birçok mob, blok, biyom ve daha fazlası oyuna ekleniyor. İşte, güncelleme ile birlikte oyuna eklenecek olan yenilikler:

Yeni Moblar

Yeni Bloklar

Yeni Yapılar

Yeni Biyomlar

7 Haziran 2022 tarihinde çıkış yapması beklenen The Wild Update güncellemesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Minecraft 1.19 tanıtımını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version