Hitman 3 Tüm Kapı ve Kasa Kodları

Hitman 3’te, genellikle levye ile açılamayan kilitli kapılardan geçmenin yolunu bulmanız istenecektir. Kilitli kapıları kodlar ile açarak yolunuza devam edebilirsiniz fakat kodları belirli bir kombinasyonda bulup, düzenleyerek doğru kodu bularak kilidi açmanız gerekir. Sizler için Hitman 3 Tüm Kapı ve Kasa Kodları adı altında kodları sunuyoruz. Kodları sunuyoruz ama Hitman dünyasında insanlar, yapışkan notluklara veya beyaz yazı tahtalara açık bir şekilde kodların kombinasyonlarını yazarlar. Bu yüzden her zaman etrafa bakmakta fayda var.

Hitman 3 Tüm Kapı ve Kasa Kodları

Kodların bir çoğu dört sayıdan oluşan bir kombinasyondan ibaret. Bu kodlar sayesinde hikayeye devam edebilecek veya süslü teçhizat, gizli kılık veya oynanışınız için avantaj sağlayacak şeyler ile karşılaşabilirsiniz. Her seviyenin tuş kodlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Hitman 3 Dubai Bölümünden Bir Manzara

Dubai

Dartmoor

Berlin

Chongqing

Mendoza

Capartian Dağları

Şimdilik tüm tuş takımı kodları bu kadar. Hitman 3 Tüm Kapı ve Kasa Kodları adı altında size bulunan kodları, nasıl bulacağınızı ve konumlarını anlattık.

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Ücretsiz Oyun Haberleri ve Espor Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version