GTA Trilogy’nin Çoğu Hatası Yeni Güncellemeyle Düzeltildi

Görsel 1: GTA Trilogy'nin Çoğu Hatası Yeni Güncellemeyle Düzeltildi - Haber - Oyun Dijital

Rockstar Games, GTA Trilogy: Definitive Edition için ilk büyük güncellemeyi, çok eleştirilen yeni oyunların “kendi kalite standartlarımızı karşılayan bir durumda çıkış yapmadığını” kabul ettikten sonra yayımladı.

Remaster koleksiyonu geçtiğimiz hafta önemli sayıda teknik sorunun yanı sıra lisanssız müzik ve geliştirici notları gibi oyun dosyalarındaki “istenmeyen” belgelerle birlikte piyasaya sürülmüştü.

Cuma günü yayımlanan bir duyuruda Rockstar, oyunun piyasaya sürülmüş ilk sürümünün durumu için hayranlarından özür dilemiş ve 50’den fazla sorunu gideren bir güncelleme sözü vermişti.

Yayımlanan güncelleme, oyuncuların çok eleştirilen yağmur efektleri de düzeltilecek ama sadece San Andreas’ta geçerli.

Oyuncular cumartesi günü güncellenen efektin görüntülerini yayınladılar; bu, parlaklığı ayarlanmış olsa da hala su üzerinde katmanlama ile ilgili sorunları olduğunu gösteriyor gibi görünüyordu:

Ayrıca, San Andreas’ın Flint kasabasındaki bir köprünün görünmez olduğu bir sorun için sözde bir düzeltmenin aslında sorunu çözmediği iddia ediliyor.

Yeni açıklamasında Rockstar, GTA III, Vice City ve San Andreas’ın orijinal sürümlerini PC mağazasına geri ekleyeceğini ve bunları GTA Trilogy Definitive Edition sahiplerine ücretsiz olarak vereceğini söyledi.

Rockstar, geçen hafta GTA Trilogy Definitive Edition’ı PC mağazasından geçici olarak çekti, bu da sahiplerinin oyunları çıkış tarihlerinde oynayamadıkları anlamına geliyordu.

Rockstar, “Bir kez daha, bu oyunların herkesin haklı olarak yüksek standartlarını karşıladığından emin olmak için bu güncellemeler üzerinde çalışırken, sabırları ve anlayışları için herkese teşekkür etmek istiyoruz.” dedi.

GTA Trilogy: Definitive Edition 1.02 Güncelleme Notları

*Rockstar’dan doğrudan alınmıştır. Doğrudan çeviri yapıldığından dolayı hatalar bulunabilir.

Genel

Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto: San Andreas

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version