Gods Will Fall Sistem Gereksinimleri

Görsel 1: Gods Will Fall Sistem Gereksinimleri - Sistem Gereksinimleri - Oyun Dijital

Epic Games’in 6-13 Aralık 2022 tarihleri arasında ücretsiz olarak dağıttığı Gods Will Fall oyununun sistem gereksinimlerini sizler için derledik.

29 Ocak 2021 tarihinde çıkmış olan Gods Will Fall, Steam üzerinde sadece 33 inceleme ile “Karışık” notuna sahip. Çok iç acıcı bir nota sahip olmasa da ücretsiz olarak dağıtılan bu oyunu hızlı bir oyun yapısını sevenlerin denemesinde fayda var.

Tanrıların insanlık üzerinde ki zulmünden bıkmış olan bir grup Kelt savaşcısı olarak oynadığımız bu oyunda farklı tanrıların krallıklarına girip onların zulmüne son vermeye çalışıyoruz. Hızlı bir yapıya sahip olan bu oyun “hack and slash” ve “rogue-like” özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Gelin oyunun sistem gereksinimlerini hep birlikte inceleyelim.

Gods Will Fall – Resmi Oynanış Fragmanı

Gods Will Fall Sistem Gereksinimleri

Gods Will Fall Minimum Sistem Gereksinimleri

Gods Will Fall Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunu 6-13 Aralık 2022 tarihleri arasında Epic Games hesabınıza buradan ekleyebilirsiniz. Gods Will Fall sistem gereksinimleri hakkında bilmeniz gereken her şey bu kadar.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version