Forza Horizon 5’e DLSS 2.0, FSR 2 Desteği ve Daha Kapsamlı Işın İzleme Geliyor

Görsel 2: Forza Horizon 5'e DLSS 2.0, FSR 2 Desteği ve Daha Kapsamlı Işın İzleme Geliyor - Oyun Haberleri - Oyun Dijital

Forza Horizon 5, görsel açıdan hiç kötü olmamasına rağmen geliştirici Playground Games oyunun yakında daha iyi görüneceğini açıkladı. Önümüzdeki hafta gelecek yeni güncellemeyle birlikte oyundaki ışın izleme kullanımı genişleyecek ve oyuna DLSS 2.0, DLAA ve FSR 2 desteği gelecek.

Orta ve Yüksek ayarlar, ışın izleme yalnızca Forzavista’da görüntülendiğinde, eskisi gibi çalışır. Ultra ve Extreme seçenekleri, ışın izlemeyi Fotoğraf Modu, Serbest Dolaşım ve Yarışlara genişletir. Bazı ışın izleme ayarları ve senaryoları, yansımaları yarı çözünürlükte, diğerleri ise tam çözünürlükte oluşturur.

Forza Horizon 5 RTX Sistem Gereksinimleri

Forza Horizon 5’de ışın izleme özelliğini en uygun ayarlarda kullanmak için Playground Games’in önerdiği sistem gereksinimleri şu şekilde:

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version