Epic Games Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

Epic Games Store

Epic Games mağazasının bu hafta ki ücretsiz oyunları erişime açıldı. 3-10 Mart tarihleri arasında hesabınıza tanımlayabileceğiniz 2 adet oyun ve 1 adet oyun içi içerik barındıran listeye gelin hep birlikte bakalım.

Epic Games Ücretsiz Oyunları – 3 Mart 2022

Black Widow: Recharged

Kült bir Atari oyunu olan Black Widow: Recharged bir nişancı oyunu. Bir örümcek olarak ağımızı böcek saldırılarına karşı korurken Megan McDuffee’nin melodilerinin keyfini çıkarabiliyoruz. Toplam 30 meydan okuma ve arcade modunu bünyesinde barındıran Black Widow:Recharged‘ı tek başımıza veya bir arkadaşımızla yerel eşli olarak oynayabiliyoruz. Oyunu 10 Mart 2022 saat 19:00’a kadar buradan Epic Games hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Centipede: Recharged

Yine nostaljik bir atari oyunu olan Centipede: Recharged, böcekleri patlatarak yüksek skorlar elde etmeye çalıştığımız bir oyun. 30 meydan okuma ve sonsuz bir arcade moduna sahip olan Centipede: Recharged‘ı tek başımıza veya yerel eşli olarak oynayabiliyoruz. Oyunu 10 Mart 2022 saat 19:00’a kadar buradan Epic Games hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Dauntless: Epic Slayer Kiti

Dauntless oyunu için bir eklenti olan Dauntless: Epic Slayer Kiti içeriğinde 3 günlük VIP kulübü ve bir miktar para barındırıyor. Eklentiyi 10 Mart 2022 saat 19:00’a kadar buradan Epic Games hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Mağazanın bu hafta boyunca dağıttı oyunlar bu kadar, 10 Mart tarihinden itibaren ise Cities: Skylines‘ı ücretsiz olarak alabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz!

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version