Elden Ring Eşya Takası Nasıl Yapılır?

Görsel 1: Elden Ring Eşya Takası Nasıl Yapılır? - Rehber - Oyun Dijital

Tek oyunculu oynanış deneyimiyle büyük beğeni toplayan Elden Ring, aynı zamanda çok oyunculu moduyla arkadaşlarınızla eşya paylaşımı yapabilmenize olanak tanıyor. Özellikle arkadaşlarınızla oynamayı tercih ediyorsanız eşya paylaşımı yapabilmek oldukça kolaylık sağlıyor.

Bu içeriğimizde, her ne kadar bazı sınırlamalara tabi olsa da harika bir özellik olan oyuncularla eşya takası yapma özelliğini nasıl kullanabileceğinizi anlatıyor olacağız.

Elden Ring Eşya Takası Yapma

Elden Ring’de eşya takası yapma özelliği, çoğu eşya kolay kolay bulunamadığından dolayı siz ve oynadığınız arkadaşınıza oldukça yardımcı olan bir özellik. Elden Ring eşya takası yapmak için izlemeniz gereken adımlar oldukça kolay:

Güvenliğinize emin olduktan sonra envanterinizi açın ve arkadaşınıza vermek istediğiniz eşyayı seçin. Eşyanın üstüne tıkladıktan sonra bir diyalog kutusu belirecek. “Ayrıl” seçeneğini seçin. Ardından eşya yere düşecek ve arkadaşınız eşyayı yerden alabilecek.

Elden Ring’de yere maksimum 8 silah atabilirsiniz. Ayrıca, sahip olduğunuz tüm eşyaları takas edemezsiniz. İşte takas edebileceğiniz eşyalar:

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version