Türkiye Oyun Sektörü Raporu 2023 Şimdi Yayında

2023’te Çıkacak Call of Duty’nin Modern Warfare Serisini Devam Ettireceği Bildirildi

Avatar photo
Takip Et
Yeni bir rapora göre Call of Duty’nin bu yılki devam oyunu Modern Warfare serisine geçen yılki oyunun kaldığı yerden devam edecek.
Görsel 4: 2023'te Çıkacak Call of Duty'nin Modern Warfare Serisini Devam Ettireceği Bildirildi - Oyun Haberleri - Oyun Dijital

Yeni bir rapor, bu yılki Call of Duty’nin Modern Warfare serisinin devamı niteliğinde olacağını belirtiyor. Call of Duty serisi, her yıl sonbaharda olarak, tipik olarak değişen geliştiriciler ve hikayelerle piyasaya sürülmesiyle biliniyor.

Görsel 5: 2023'te Çıkacak Call of Duty'nin Modern Warfare Serisini Devam Ettireceği Bildirildi - Oyun Haberleri - Oyun Dijital

Call of Duty bugüne kadar birçok geliştirici tarafından geliştirildi ancak genellikle Treyarch, Sledgehammer Games ya da seriyi 2003 yılında başlatan Infinity Ward’ın elindeydi. Infinity Ward, Call of Duty 4: Modern Warfare ile başlayan oyunun günümüzde geçen sürümünü deneyimlemesini sağlayan Modern Warfare serisinin geliştirilmesinden sorumluydu.

2023’te çıkacak Call of Duty Modern Warfare oyunu Sledgehammer tarafından geliştirilecek.

Bloomberg’den Jason Schreier’in oyuna yakın anonim kaynaklara dayandırdığı yeni bir haber, bu yılki oyunun Modern Warfare serisini devam ettireceğini ve geçen yılki Call of Duty: Modern Warfare 2’nin devamı niteliğinde olacağını belirtiyor. Yine aynı habere göre, bu yıl çıkış yapacak oyun Sledgehammer Games tarafından geliştirilecek.

En güncel oyun haberleri için Instagram, Twitter ve Google Haberler üzerinden Oyun Dijital’i takip edebilirsiniz. Ayrıca, fikirlerinizi yorumlar kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Önceki İçerik
Görsel 6: Mortal Kombat 12 Duyuruldu, 2023'te Çıkacak - Oyun Haberleri - Oyun Dijital

Mortal Kombat 12 Duyuruldu, 2023’te Çıkacak

Sonraki İçerik
Görsel 7: Sons of The Forest Yemek Nasıl Pişirilir ve Yenir - Oyun Haberleri - Oyun Dijital

Sons of The Forest Yemek Nasıl Pişirilir ve Yenir

Alakalı İçerikler
""