Türkiye Oyun Sektörü Raporu 2023 Şimdi Yayında

2021 Steam Yaz İndirimleri: Önerilen 10 Oyun

Avatar photo
Takip Et
2021 Steam yaz indirimleri bu yıl 24 Haziran Perşembe günü itibariyle başladı.

Her oyunun indirime girmesi, indirime giren oyunların fiyatlarının düşmesi… 2021 Steam Yaz İndirimleri başladı, hoş geldiniz. Her yıl olduğu gibi bu yılda oyuncular istedikleri oyunu %50, %60 veya belki %85’e varan indirimlerle satın alabilir. Yılın en sevilen dönemindeyiz. Bu dönemde popüler oyunlardan oluşturduğumuz ve indirim sayesinde fiyatları düşen 10 oyunu sizler için listeledik.

2021 Steam Yaz İndirimleri 8 Temmuz’da bitecek.

Seçtiğimiz oyunlar Steam mağazasında köklü yer edinmiş, kendine has bir popülaritesi olan oyunlar. Tabii aralarında bazı istisnalar olabilir, ama genel olarak listemiz bunlardan oluşmakta; PUBG, Forza Horizon 4, Rust, Sea of Thieves, Mount & Blade II: Bannerlord, Rainbow Six: Siege, The Sims 4, The Forest, Battlefied V ve Metro Exodus.

PUBG

2021 Steam Yaz İndirimleri
PUBG

Çıktığı yıl büyük bir patlama ile gündeme gelen PUBG, battleroyale oyun modunda hala zirvede olan oyunlardan birisi. Oyunda girmiş olduğunuz karşılaşmada son kişi kalana kadar savaşmalı, kendinizi korumalısınız. Kendinizi korumak için yerleşim alanlarına girerek eşya toplamalısınız. Dikkat edin, eşya toplarken düşmanla aynı binada bulunuyor olabilirsiniz.

Normal fiyatı 87,00₺ olan PUBG, 2021 Steam Yaz İndirimlerinde %50 indirimle 43,50₺ ile yer alıyor.

Forza Horizon 4

2021 Steam Yaz İndirimleri
Forza Horizon 4

Geçtiğimiz aylarda Microsoft Store’dan sonra Steam’e gelen Forza Horizon 4, büyük bir kitle ile yarış simülasyonu alanında zirvede yer alıyor. Bir otomobil festivalinde 4 mevsimi yaşayabileceğiniz ve çok oyunculu seçeneği ile arkadaşlarınızla gazlayabileceğiniz bir ortama sahip. Oyun Büyük Britanya’nın bir bölümünde geçmektedir. 100’den fazla lisanslı araba markası modelleriyle birlikte sürülmeyi bekliyor.

Forza Horizon 5’in duyurulmasından sonra bir indirim bekleniyordu ve o indirim geldi. Normalde Ultimate Edition 150,00₺ olan Forza Horizon 4, bu indirimlerle beraber %55 indirimle 67,50₺’ye düşüyor. Standart Edition 46,00₺ ve Deluxe Edition 62,50₺ fiyatına sahip. Önerimiz Ultimate Edition almanız, hazır bu kadar uygun bir fiyata bulmuşken.

Rust

2021 Steam Yaz İndirimleri
Rust

Son dönemde büyük ilgi gören Rust, listemizde yer alan bir diğer hayatta kalma oyunlarından birisi. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bol aksiyonlu, kendi klanınızı oluşturup, klan kalesi yapabileceğiniz, diğer oyuncularla savaşıp onlara baskın yapabileceğiniz geniş çaplı bir hayatta kalma oyunu. Sadece savaşmak için değil hayatta kalmak için açlık, susuzluk ve üşümenin önüne geçmeniz gerekiyor.

Normal fiyatı 127,00₺ olan Rust, 2021 Steam Yaz İndirimlerinde %50 indirimle 63,50₺ ile yer alıyor. Ayrıca normal fiyatı 201,00₺ olan DLC Bundle %55 indirimle beraber fiyatı 90,45₺’ye düştü.

Sea of Thieves

2021 Steam Yaz İndirimleri
Sea of Thieves

Bir diğer Xbox oyunu olan Sea of Thieves’de Steam mağazasında yeni sayılır. Açık dünya ya da bir diğer tabirle açık deniz oyunu Sea of Thieves, hayallerinizde yer alan korsanlık hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor. Arkadaşlarınızla büyük denizlere açılıp, hazine avına düşebileceğiniz, yeri geldiğinde oyuncular ile top atışlarıyla savaşabileceğiniz ve hikayeye sahip bir oyun.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde bir güncelleme ile oyuna Karayip Korsanlarından bildiğimiz Kaptan Jack Sparrow eklendi. Kendisinin hayranı iseniz A Pirate’s Life hikayesini Kaptan Jack ile oynayabilirsiniz.

Normal fiyatı 61,00₺ olan Sea of Thieves, 2021 Steam Yaz İndirimlerinde %33 indirimle 40,87₺ ile yer alıyor. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz, Sea of Thieves çok fazla indirime giren bir oyun değil.

Mount & Blade II: Bannerlord

2021 Steam Yaz İndirimleri
Mount & Blade II: Bannerlord

Yıllardır beklenen Bannerlord geçtiğimiz sene başlarında çıktı. Büyük ilgi gören oyun eski Mount & Blade oyunlarına benzer. Grafik, oynanış fizikleri ve daha bir çok yenilik ile Bannerlord size büyüklü küçüklü krallıklar, büyük veya küçük çaplı savaş ortamı sunuyor. Hala Erken Erişimde oyun, oyuncu geri dönüşleri ile günden güne daha da iyi geliştirilmeye çalışılıyor. Bannerlord şuan dönemin en iyi Aksion RPG oyunu olarak lider.

Normal fiyatı 149,99₺ olanm Mount & Blade II: Bannerlord, 2021 Steam Yaz İndirimleri ile %20 indirimle 119,99₺ fiyatına düşüyor.

Rainbow Six: Siege

2021 Steam Yaz İndirimleri
Rainbow Six: Siege

Geçtiğimiz haftalarda yeni sezona giren Rainbow Six: Siege, kendine has fizik ve oynanış mekanikleriyle rekabetçi FPS oyunlarında başta gelen oyunlardan birisi. Ülkemizde pek çok oyuncuya sahip olmasa da Avrupa ve Amerika kıtalarında fazlasıyla tercih edilen bir oyun. Ubisoft’un bugüne kadar geliştirdiği en iyi birinci şahıs nişancı aksiyon oyunlarından birisi. 5vs5 saldıran ve savunan olarak savaşa katılabilir, 60 tane birbirinden farklı operatörün farklı özelliklerini deneyimleyebilirsiniz.

Rainbow Six: Siege’in normal fiyatı 89,00₺ (Standart Edition). 2021 Steam Yaz İndirimlerinde %60 indirimle 35,60₺’ye düşüyor. Fakat PilliOyun olarak size önerimiz Deluxe Edition satın almanız. Standart’ta sadece oyuna sahip oluyorsunuz fakat Deluxe Edition size 1 ve 2. yıl operatörlerini veriyor. Deluxe Edition’un normal fiyatı 135,00₺, %67 indirimle 44,55₺’ye sahip olabilirsiniz.

The Sims 4

2021 Steam Yaz İndirimleri
The Sims 4

Kuralların olmadığı sanal dünyada kendi karakterinizi oluşturarak, onu kontrol etme gücüne sahip olarak bu sanal dünyanın tadını çıkarın. Yıllardır Yaşam Simülasyonu alanında en iyi oyun olan The Sims 4, size her şeyi kontrol edebileceğiniz bir karakter yaşamı oyunu sunuyor. Evinizi inşa edebileceğiniz, bir işte çalışabileceğiniz, arkadaşlıklar kurabileceğiniz kapsamlı bir simülasyon oyunu.

The Sims 4’e EA Play aboneliği ile birlikte sahip olabilirsiniz. Eğer satın almak isterseniz; normal fiyatı 279,99₺ olan The Sims 4, 2021 Steam Yaz İndirimlerinde %88 indirimle 33,59₺’ye düşüyor. Digital Deluxe Edition 349,99₺’lik fiyatından %88 indirimle 41,99₺’ye mağazada yer alıyor.

The Forest

2021 Steam Yaz İndirimleri
The Forest

Bir oyun düşünün, uçak kazası geçirmişsiniz ve ıssız bir adada kaybolan oğlunuzu arıyorsunuz. İşte The Forest karşınızda. Issız adada tek olmayabilirsiniz. Diğer canlılardan gelebilecek olan saldırılara karşı kendinize bir barınak inşa etmeli, yemek bulmalı, susuz kalmamalı ve soğuk havadan uzak durmalısınız. Adada yer alan büyük mağaralardan geçerek hikayenizi şekillendirebilirsiniz. İster tek başınıza ister arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bu hayatta kalma oyunu size hem gerilim hem eğlence sunuyor.

Normal fiyatı 32,00₺ olan The Forest, 2021 Steam Yaz İndirimlerinde %60 indirimle 12,80₺’ye düşüyor.

Battlefield V

2021 Steam Yaz İndirimleri
Battlefield V

Geçtiğimiz günlerde Battlefield 2042’nin duyurulmasıyla beraber Yaz İndirimleri listemizde Battlefield V’de bulunuyor. Oyuncu geri bildirimlerine göre oyun içi hataların olduğu söylense de oyunun hikayesi, silahları ve savaş ortamları büyüleyici. Özellikle çoklu oyunculu savaş ortamı Battlefield V almak için en büyük nedenlerden birisi. 2. Dünya Savaşında geçen oyun, birbirinden çeşitli silah, zırhlı araç ve bir çok teçhizat sunuyor.

Normal fiyatı 419,99₺ olan Battlefield V, 2021 Steam Yaz İndirimlerinde %75 indirimle 104,99₺’ye düşüyor. Ayrıca oyuna EA Play aboneliğiniz ile erişebilirsiniz.

Metro Exodus

2021 Steam Yaz İndirimleri
Metro Exodus

Metro oyun serisinin son çıkan oyunu Exodus, hikayesi ile oyuncuları büyülemeye devam ediyor. Film gibi bir hikayeye sahip olan oyun, Moskova’nın yıkık harabe metrolarında kıyamet sonrası hayatı Rusya ikliminde yaşatmaya imkan kılıyor. Sürükleyici açık uçlu hayatta kalma deneyimini tatmak isteyen biri iseniz tüm Metro serisini deneyimlemenizi tavsiye ederiz. Artık Metro’dan kaçma zamanı geldi.

Normal fiyatı 249,00₺ olan Metro Exodus, bu sene Steam Yaz İndirimlerinde %70 indirimle 74,70₺’lik bir fiyata sahip. Ayrıca tüm Metro serisi almak istiyorsanız Metro Saga Bundle’da indirimde. Oyun içi içeriklerde indirim var, bu içerikler oyuna hikayeler ekliyor.

2021 Steam Yaz İndirimlerinde önerebileceğimiz oyunlar bunlardı. Şimdiden iyi oyunlar!

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Ücretsiz Oyun Haberleri ve Espor Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Önceki İçerik

Overcooked 2 Sistem Gereksinimleri

Sonraki İçerik

2021 Esports Awards Finalistleri Duyuruldu

Alakalı İçerikler
""