2021 Esports Awards Finalistleri Duyuruldu

20 Kasım’da Esports Stadium Arlington’da başlayacak olan 2021 Esports Awards, dün üçüncü “Spotlight Show” sırasında adayları açıkladı.

Esports Insider, Yılın Espor Kapsama Platformu ödülüne bir kez daha aday gösterildi. Bu adaylık Esports Insider’ın üst üste ikinci kez finalist olmasını gösteriyor. Ayrıca Esports Insider’ın Editör Yardımcısı ve Serbest Yazar H.B. Duran, Yılın Espor Gazetecisi ödülüne aday gösterildi.

Esports Awards’ın diğer sektör kategorilerinden bazıları; Yılın Espor Yayını/Yapım Ekibi, Yılın Espor Ticari Ortağı, Yılın Espor Oyunu ve Yılın Esporu Destekleyen Ajansı’dır.

Eports Awards sitesi üzerinden oy kullanabilirsiniz.

Espor sektöründeki başarıları vurgulamanın yanında Esports Awards, canlı yayındaki en iyi yetenekleri ödüllendirmenin yanı sıra topluluğun ve sektörün yaratıcı yönlerini de sergiliyor. Topluluk ve sektör kategorileri için oylamalar açık.

2021 Esports Awards kategorileri ve adayları:

Sizzle Creative ile birlikte Yılın Espor Kapsama Platformu:

Yılın Espor Yayını/Yapım Ekibi:

Yılın Espor Gazetecisi:

Yılın Espor Ticari Ortağı:

Yılın Espor Donanım Sağlayıcısı:

Yılın Espor Destek Hizmeti:

The Koyo Store ile birlikte Yılın Espor Oyunu:

Yılın Espor Yayıncısı:

İçeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilir, sosyal medyada gezinirken bilgilenmek için Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Ücretsiz Oyun Haberleri ve Espor Haberleri için Pilli Oyun‘da kalmayı unutmayın.

Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version